Βρέθηκε ο 7χρονος που είχε απαχθεί από τον πατέρα του στη Θεσσαλονίκη
Ασθενοφόρο του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Menelaos Myrillas / SOOCΒρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του 7χρονος που είχε απαχθεί από τον πατέρα του την προηγούμενη Πέμπτη (16/04) από την περιοχή των Συκεών στη Θεσσαλονίκη, και έκτοτε αγνοούταν.
Σύμφωνα με ενημέρωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο ανήλικος βρέθηκε σήμερα από την ΕΛ.ΑΣ στα Μετέωρα Πολίχνης.
Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού:
«Στις 18/04/2026 βρέθηκε ο ανήλικος Βαγγέλης (ον.) Λάζο (επ.), 7 ετών, από τις αστυνομικές αρχές στην περιοχή των Μετεώρων Θεσσαλονίκης και είναι καλά στην υγεία του.
Συγκεκριμένα ο ανήλικος εξαφανίστηκε στις 16/04/2026 από την περιοχή των Συκεών Θεσσαλονίκης μετά από αρπαγή στην οποία προέβη ο πατέρας του.
Υπενθυμίζουμε ότι «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas στις 17/04/2026, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Βαγγέλη (ον.)Λάζο(επ.) και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί».
Τουλάχιστον 11 νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο στην Τουρκία - Δεκάδες τραυματίες
14:29
Ο Πάπας Λέων θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση όζου στον πνεύμονα
14:07
Oκτώ συλλήψεις μετά από επεισόδιο σε γλέντι στην Πάτρα - Τραυματίστηκε ανήλικος
13:48
Κίεβο: Θα σταματήσουν επιθέσεις σε ρωσικά διυλιστήρια αν η Μόσχα πάψει να πλήττει υποδομές ενέργειας
13:29