ΕΛΛΑΔΑ

Τρεις συλλήψεις για το τροχαίο με παράσυρση ανήλικης στη Λιοσίων - Σε κρίσιμη κατάσταση η 16χρονη

Τρεις συλλήψεις για το τροχαίο με παράσυρση ανήλικης στη Λιοσίων - Σε κρίσιμη κατάσταση η 16χρονη

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)

Στη σύλληψη τριών ατόμων, του ιδιοκτήτη της μηχανής, του αναβάτη και ενός ακόμη, προχώρησε η αστυνομία για το τροχαίο με παράσυρση και εγκατάλειψη ενός 16χρονου κοριτσιού το απόγευμα του Σαββάτου (18/04) στην Λιοσίων ενώ αναζητείται και ο οδηγός της μοτοσικλέτας. Την ίδια στιγμή η ανήλικη που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε μετά την παράσυρση της, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΚΑΤ έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

Η Τροχαία που αξιοποίησε βιντεοληπτικό υλικό από καταστήματα που βρίσκονται στο σημείο και εντόπισε τον αριθμό κυκλοφορίας της μηχανής έχει συλλάβει τον ιδιοκτήτη της μοτοσικλέτας και τον συνεπιβάτη ενώ αναζητείται ο οδηγός αυτής.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο συνεπιβάτης της μηχανής παραδόθηκε αυτοβούλως καθώς και μια γυναίκα η οποία φέρεται να είναι η ιδιοκτήτριά της.

Κατηγορίες για υπόθαλψη εγκληματία αντιμετωπίζει και ένα τρίτο άτομο, το οποίο παραδόθηκε επίσης στις αστυνομικές Αρχές.

Το χρονικό του τροχαίου με παράσυρση και εγκατάλειψει

Το τροχαίο συνέβη λίγο πριν τις 18:00, κοντά στη συμβολή της Λιοσίων με την οδό Καζάζη, στο ρεύμα προς το κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σύγκρουση της μηχανής με την κοπέλα ήταν σφοδρή με τους αυτόπτες μάρτυρες να κάνουν λόγο για εκκωφαντικό θόρυβο τη στιγμή του ατυχήματος.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας, δεν σταμάτησε αλλά εγκατέλειψε την ανήλικη και τράπηκε σε φυγή.

Το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Star από τη στιγμή του ατυχήματος δείχνει την ανήλικη να επιχειρεί να διασχίσει τον δρόμο, έχοντας ελέγξει δεξιά και αριστερά. Την ίδια στιγμή, μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες την παρασύρει και την πετάει περίπου 30 με 40 μέτρα.

Από τη σύγκρουση φαίνεται πως η μηχανή εξετράπη της πορείας της και οι δύο επιβαίνοντες έπεσαν στο οδόστρωμα. Στη συνέχεια σηκώθηκαν και εγκατέλειψαν το σημείο.