Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 22χρονος που έπεισε ηλικιωμένη να ξεθάψει 100.000 ευρώ από την αυλή της
Δικαστική αίθουσα
EUROKINISSIΠροφυλακιστέος κρίθηκε ο 22χρονος που συνελήφθη για απάτη, καθώς κατάφερε να πείσει 76χρονη να… ξεθάψει 100.000 ευρώ που είχε κρυμμένα στην αυλή του σπιτιού της, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος μαζί με συνεργό του - ο οποίος αναζητείται-, είχαν εμφανιστεί στην ηλικιωμένη ως λογιστές, καταφέρνοντας να αρπάξουν μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο είχε κρύψει στον κήπο του σπιτιού της.
Αναλυτικότερα, ο 22χρονος, μετέβη στην οικία 76χρονης, σε χωριό του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και αφαίρεσε 100.000 ευρώ, οικονομίες που είχε επιμελώς κρυμμένες και θαμμένες στον κήπο της η παθούσα.
Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για απάτη ιδιαίτερα μεγάλης αξίας- από κοινού με συνεργό του και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Σημειώνεται ότι ο δράστης αρνήθηκε την πράξη του.
SPONSORED
Τα 10 βήματα της νέας διαδικασίας για τα ανείσπρακτα ενοίκια και την έξωση με εξώδικο
03:00
Φορολογικές δηλώσεις: Τα 10 sos για τους υπόχρεους
02:00
Αδήλωτα εισοδήματα: «Ραβασάκια» σε 12.000 φορολογούμενους - Ποιους αφορούν
01:00
Επίδομα Παιδιού: Πότε καταβάλλεται στους δικαιούχους
00:30