Πάτρα: Την Τρίτη απολογούνται ο πρώην αστυνομικός και ο γιος του για διακίνηση ναρκωτικών
Περιπολικό της αστυνομίας
INTIME NEWSΤο κατώφλι του εισαγγελέα πέρασαν το πρωί της Κυριακής (26/04) ο πρώην αστυνομικός και ο γιος του, που συνελήφθησαν για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή της Πάτρας.
Οι συλληφθέντες ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία ώστε να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το tempo24.gr.
Υπενθυμίζεται ότι η σύλληψη του 68χρονου έγινε σε σπίτι επί της οδού Καποδιστρίου, όπου εντοπίστηκαν πάνω από δύο κιλά χασίς, ζυγαριές ακριβείας και μετρητά.
Μετά τη σύλληψή του, ακολούθησαν και άλλες έρευνες των αστυνομικών με αποτέλεσμα για την ίδια υπόθεση να συλληφθεί και ο γιος του πρώην αστυνομικού με τις ίδιες κατηγορίες.
Ο 66χρονος είχε μπει στο στόχαστρο του τμήματος δίωξης ναρκωτικών της ασφάλειας Πατρών εδώ και μήνες και παρακολουθείτο διαρκώς προκειμένου να αποκαλυφθεί η δράση του, όπως είχε μεταδώσει το ίδιο μέσο ενημέρωσης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σύλληψη πρώην αστυνομικού στην Πάτρα για κατοχή και εμπόριο ναρκωτικών - Χειροπέδες και στον γιο του
Ινδία: Τουλάχιστον 19 νεκροί σε ποδοπάτημα στην Καλκούτα
08:23
Η άνετη πλην «λίγη» πρωτιά ΝΔ, ο συνωστισμός στα δεξιά της και η μάχη στον πόντο Τσίπρα - Ανδρουλάκη
08:11
«10ος Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα»: Ποιοι δρόμοι κλείνουν σήμερα, οι εναλλακτικές διαδρομές
08:06
Έκρηξη οργής στη Γαλλία: Βίντεο με το ιστορικό δημαρχείο της Λιμόζ να τυλίγεται στις φλόγες
08:04