Θεσσαλονίκη: Ανήλικος πετούσε αντικείμενα από μπαλκόνι έκτου ορόφου
Περιπολικό της Αστυνομίας
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΣυναγερμός σήμανε στις Αρχές το πρωί της Τρίτης (28/04) στη Θεσσαλονίκη, καθώς ειδοποιήθηκαν για ανήλικο που βρισκόταν μόνος του σε διαμέρισμα έκτου ορόφου και ξεκίνησε να πετά αντικείμενα σε περαστικούς από το μπαλκόνι.
Αναλυτικά, από το διαμέρισμα που βρίσκεται επί της Βασιλέως Γεωργίου, ο ανήλικος που είναι γύρω στα πέντε με έξι ετών, πέταξε από σκουπίδια και πέτρες μέχρι… ηλεκτρική σκούπα, σύμφωνα με μάρτυρες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το thestival.gr, στο σημείο μετέβησαν οι Αρχές, με τους αστυνομικούς να μπαίνουν στο διαμέρισμα από την ταράτσα.
«Το παιδάκι ξεκίνησε να ρίχνει νερό με το λάστιχο και φωνάζαμε από κάτω “σταμάτα”. Στη συνέχεια άρχισε να ρίχνει πράγματα όπως σκουπίδια, κουβάδες, πέτρες, ακόμα και… σκούπα ηλεκτρική. Τρομάξαμε πολύ, κάποιοι κάλεσαν την ΕΛ.ΑΣ.» τόνισαν μάρτυρες μιλώντας στο ίδιο μέσο ενημέρωσης.
e-ΕΦΚΑ: Πότε θα καταβληθούν στους δικαιούχους οι συντάξεις Αυγούστους και Σεπτεμβρίου
05:00
Δήμος Αθηναίων: Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για 534 προσλήψεις - Στην καθαριότητα σχολείων
04:00
Φορολογικές Δηλώσεις: Έως πότε υποβάλλονται - Οδηγός και Διόρθωση Λαθών μέσω myAADE
03:00
Τι κερδίζουν εργαζόμενοι και επιχειρήσεις από τις τρεις μεγάλες αλλαγές του ασφαλιστικού
02:00