Πανελλήνιες 2026: «Οι καλά προετοιμασμένοι δεν θα δυσκολευτούν» - Τι λένε φροντιστές για την Ιστορία
Υποψήφιοι μαθητές και μαθήτριες πριν εισέλθουν στην αίθουσα εξέτασης των Πανελλαδικών
Νίκος Ραζής / CNN Greece«Τα θέματα ήταν αρκετά σαφή, κάτι που σημαίνει ότι ένας καλά προετοιμασμένος μαθητής δεν θα συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες»: αυτό σχολιάζει ο ακαδημαϊκός υπεύθυνος του μαθήματος, του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, Ιωάννης Ζουμπούλογλου, για το μάθημα που εξετάστηκε, σήμερα Δευτέρα 08/06 οι μαθητές στις Πανελλήνιες εξετάσεις.
Όπως τόνισε ο ίδιος, τα θέματα ήταν από το σύνολο της ύλης και υπήρχαν ερωτήσεις από όλα τα κεφάλαια.
Τα θέματα και οι απαντήσεις
Το CNN Greece, συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και πιο έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, τον μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Όμιλο της χώρας, θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων.
Σας παροτρύνουμε να αξιοποιήσετε το πλέον αξιόπιστο και επικαιροποιημένο εργαλείο υπολογισμού Μορίων και δημιουργίας πρόχειρου Μηχανογραφικού: https://www.poukamisas.gr/calculator/
Το πρόγραμμα των εξεταζόμενων μαθημάτων των Ειδικών μαθημάτων

SPONSORED
Ιαπωνία: Οι αρχές ανέστειλαν τη λειτουργία 94 σχολείων μετά την εμφάνιση αρκούδας
12:14
Φωτιά σε πολυτελές γιοτ στην Αμφιλοχία - Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής
12:13
Περιφέρεια Αττικής: Κατασχέθηκαν 5,3 τόνοι ακατάλληλου κρέατος - Χαρδαλιάς: «Τέλος στην ασυδοσία»
12:00
«Σκορπιός μεγάλος σαν γάτα»: 10 θανατηφόρα προϊστορικά έντομα, τα πιο τρομακτικά που έζησαν ποτέ
11:56