Άγρια ληστεία στο Ρέθυμνο: «Μπούκαραν» στο σπίτι 49χρονου και τον ξυλοκόπησαν - Τέσσερις συλλήψεις
Περιπολικό της αστυνομίας
EUROKINISSIΣτα χέρια των Αρχών βρίσκονται τέσσερα άτομα, που φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση άγριας ληστείας με ξυλοδαρμό στην περιοχή του Ρεθύμνου, στην Κρήτη.
Αναλυτικά, τα ξημερώματα χθες Παρασκευή (08/05) τα τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες «μπούκαραν» στο σπίτι 49χρονου, του επιτέθηκαν χτυπώντας τον και στη συνέχεια άρπαξαν μεταξύ άλλων χρηματικό ποσό και κινητό τηλέφωνο και διέφυγαν.
Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο αλλοδαπούς ηλικίας 45 και 49 ετών, καθώς και δυο ημεδαπές, ηλικίας 38 και 22 ετών και τους πέρασαν χειροπέδες.
Οι συλλήψεις έγιναν καθώς σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά, καθώς και η αφαιρεθείσα συσκευή κινητού τηλεφώνου.
ΧΡΗΜΑ
Ποια η προθεσμία για τις βεβαιώσεις επιλεξιμότητας στο «Ανακαίνιση Κατοικίας»
01:00
ΧΡΗΜΑ
Πώς λειτουργεί το Posokanei: Ποια σούπερ μάρκετ συμμετέχουν - 22 ερωταπαντήσεις
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Η Βρετανία καταδικάζει τον Μπεν Γκβιρ για τη φράση του «όλος ο Λίβανος πρέπει να καεί»
23:59
ΕΛΛΑΔΑ
Χανιά: Ανήλικοι εξύβρισαν και απείλησαν λιμενικούς - Συνελήφθησαν και οι γονείς τους
23:53
ΚΟΣΜΟΣ