Hellenic Train: Ακινητοποίηση αμαξοστοιχίας στην Οινόη λόγω φωτιάς
Διακόπηκε η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα Οινόη - Χαλκίδα από τις 14:30 με εντολή της Πυροσβεστικής και του ΟΣΕ εξαιτίας πυρκαγιάς στην περιοχή, πλησίον της γραμμής όπως ενημερώνει η Hellenic Train.
Σε ανακοίνωσή της η Hellenic Train ενημερώνει ότι λόγω του συμβάντος, η αμαξοστοιχία που εκτελεί το δρομολόγιο 1546 (Αθήνα – Χαλκίδα) ακινητοποιήθηκε στον Σταθμό Οινόης.
Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, οι επιβάτες της ανωτέρω αμαξοστοιχίας μεταφέρονται με λεωφορεία της Hellenic Train στον τελικό τους προορισμό.
Επιπλέον, το δρομολόγιο 1551 (Χαλκίδα – Αθήνα) θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο στο τμήμα Χαλκίδα – Οινόη, ενώ από τον Σταθμό Οινόης οι επιβάτες θα συνεχίσουν το ταξίδι τους με αμαξοστοιχία προς Αθήνα.
Αναμένονται καθυστερήσεις και ενδεχόμενες τροποποιήσεις δρομολογίων στη γραμμή Αθήνα – Χαλκίδα – Αθήνα.
Η Hellenic Train όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της συνεργάζεται με τον Διαχειριστή Υποδομής και τις αρμόδιες αρχές για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας και ευχαριστεί το επιβατικό κοινό για την κατανόηση.
Χάκαραν τρία αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου: Πρόσβαση σε δεδομένα 8,7 εκατ. πελατών
19:56
Η Πυροσβεστική προειδοποιεί: Εξαιρετικά επικίνδυνες συνθήκες για πυρκαγιές - «Είμαστε σε επιφυλακή»
19:44
Θεσσαλονίκη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον 48χρονο αστυνομικό - Απαγορεύεται να πλησιάσει την 51χρονη
19:33
Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στον Ασπρόπυργο: 15 συλλήψεις για ρευματοκλοπές και παραβάσεις ΚΟΚ
19:22