Πειραιάς: Ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα για το θάνατο 24χρονης από μπαλκόνι - Τι κατέθεσε ο 50χρονος
Το πολυώροφο κτήριο που έπεσε η 24χρονη
INTIME NEWSΤα αίτια της θανατηφόρας πτώσης της 24χρονης από το μπαλκόνι 7ου ορόφου πολυκατοικίας στον Πειραιά, το απόγευμα της Παρασκευής, ερευνούν οι αστυνομικές αρχές ενώ ο σύντροφος της κοπέλας που βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα, συνεχίζει να ανακρίνεται προκειμένου να φωτίσει την υπόθεση.
Ο 50χρονος σύντροφος της κοπέλας που οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά, έδωσε πολύωρη κατάθεση.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο σύντορφός της φέρεται να ανέφερε ότι κοιμόταν όταν η 24χρονη τον ξύπνησε για να του πεί ότι δεν ένιωθε καλά και όταν την αναζήτησε διαπίστωσε την πτώση της στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας και κάλεσε το ΕΚΑΒ.
Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 15 Μαΐου στην Καλλίπολη του Πειραιά στο διαμέρισμα κτηρίου επί της οδού Καλλιρόης, κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, με την 24χρονη να μεταφέρεται χωρίς τις αισθήσεις της στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Οι γείτονες σοκαρισμένοι από το συμβάν, κάνουν λόγο για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που δεν έχει δημιουργήσει ποτέ προβλήματα στην περιοχή.
SPONSORED
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα λόγω έργων σε Λεωφόρο Αλίμου - Κατεχάκη και Κηφισό
09:50
Πειραιάς: Αυτοκτονία η βουτιά θανάτου της 24χρονης από μπαλκόνι 7ου ορόφου
09:44
Θεσσαλονίκη: Σύρραξη 20 ατόμων σε ποντιακό γλέντι - Δύο τραυματίες από ρίψη μπουκαλιών
09:40
Wellness, γκολφ και farm-to-table dining στο επίκεντρο ενός slow living resort concept στην Πάφο
09:30