Κρήτη: Συναγερμός για εξαφάνιση 50χρονου στα Μάλια - Έφυγε από το σπίτι και δεν επέστρεψε
Συναγεμρός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές της Κρήτης για την εξαφάνιση ενός 50χρονου άνδρα που έφυγε από το σπίτι του στα Μάλια την περασμένη Πέμπτη και δεν επέστρεψε.
Την εξαφάνιση του 50χρονου Εμμανουήλ Βλάχου δήλωσε στις αρχές ο συγκάτοικός του χθες το μεσημέρι (17/05).
Σήμερα από την Γραμμή Ζωής εκδόθηκε Silver Alert, καθώς όπως υπογραμμίζεται, «η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο».
Ο 50χρονος, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συγκάτοικος του, έφυγε από το σπίτι το βράδυ της Πέμπτης, χωρίς να έχει μαζί του το κινητό, αστυνομική ταυτότητα και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Όπως επισημαίνει η Γραμμή Ζωής: «Ο Βλάχος Εμμανουήλ, 50 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στα Μάλια Ηρακλείου Κρήτης, το βράδυ της 14/05/26. Έχει μαύρα κοντά μαλλιά, ατημέλητα γένια, καστανά μάτια, ύψος 1,75μ και είναι αδύνατος.
Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλούζα σκούρου χρώματος, μαύρη φόρμα και αθλητικά παπούτσια χρώματος ανοιχτού μπλε.
Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το βράδυ της 17/05/2026 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.
Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065».
SPONSORED
Στις «φλόγες» ξανά η Μέση Ανατολή - «Νόμιμοι στόχοι ΗΠΑ, Ισραήλ και οι σύμμαχοι τους», λέει το Ιράν
19:49
Ο Αντονέλι νέος «πρίγκιπας» στο GP του Μονακό - 5η σερί νίκη για τον 19χρονο Ιταλό «πιλότο» της F1
19:40
«Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ τα πυρηνικά»: Τι δήλωσε η αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν για τις ΗΠΑ
19:31
Φιλοξενία γαλλικών δυνάμεων στην Κύπρο: Τη Δευτέρα η υπογραφή της συμφωνίας SOFA
19:20