Διασωληνωμένος με μηνιγγίτιδα μαθητής ειδικού σχολείου – Νοσηλεύεται στην Πάτρα
Μεταφορά ασθενή σε νοσοκομείο
INTIME NEWSΔιασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών νοσηλεύεται ένας μαθητής σχολείου ειδικής αγωγής στην Ηλεία, ο οποίος όπως όλα δείχνουν έχει προσβληθεί από μηνιγγίτιδα.
Η κατάστασή του κρίνεται από τους γιατρούς σοβαρή αλλά σταθερ, με τους τελευταίους να παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας του.
Ο μαθητής, όπως μεταδίδει το patrisnews.gr, παρουσίασε την περασμένη Τρίτη υψηλό πυρετό και μεταφέρθηκε άμεσα αρχικά στο νοσοκομείο Πύργου.
Λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στο νοσοκομείο της Πάτρας, όπου πλέον νοσηλεύεται διασωληνωμένο.
ΚΟΣΜΟΣ
Ινδονησία: Σχεδόν 800 κρούσματα τροφικής δηλητηρίασης από πρόγραμμα δωρεάν γευμάτων της κυβέρνησης
11:50
ΚΟΣΜΟΣ
Γαλλικός Οργανισμός Υγείας: Οι «άτυπες ώρες» εργασίας βλάπτουν σοβαρά την υγεία των εργαζομένων
11:37
ΕΛΛΑΔΑ
«Επιδημία» οι τηλεφωνικές απάτες:Μετατρέπονται σε κακούργημα-Συγκροτείται ειδική ομάδα αντιμετώπισης
11:33
ΕΛΛΑΔΑ
«Αιώνιοι» φοιτητές: Στις 31 Δεκεμβρίου η επόμενη φάση διαγραφών - «Δεν θα δοθεί παράταση»
11:16
ΚΟΣΜΟΣ