Τραγωδία στην Κοζάνη: Εντοπίστηκε σορός ηλικιωμένου στη λίμνη Πολυφύτου
Η λίμνη Πολυφύτου
EUROKINISSI /ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣΤη σορό ενός ηλικιωμένου άνδρα που είχε εξαφανιστεί από το Βελβεντό Κοζάνης εντόπισαν οι Αρχές τη Δευτέρα (25/5) κοντά στη λίμνη Πολυφύτου.
Στις έρευνες εντοπισμού του συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις, εθελοντές και κάτοικοι της περιοχής. Η σορός εντοπίστηκε κοντά στη λίμνη Πολυφύτου και στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις και διασώστες.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για την ταυτότητα του άνδρα, ωστόσο όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στο ενδεχόμενο να πρόκειται για τον 73χρονο ηλικιωμένο που αναζητούνταν, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Ο ηλικιωμένος είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος από την οικογένειά του, καθώς σύμφωνα με το xronoskozanis έφυγε από το σπίτι του το πρωί της Κυριακής (24/5) με το αυτοκίνητό του.
Τις συνθήκες του θανάτου του αναμένεται να «φωτίσει» ιατροδικαστική εξέταση, ενώ αναμένεται επίσης και η εξακρίβωση της ταυτότητάς του.
Επίδομα διοίκησης στις Ένοπλες Δυνάμεις: Ξεκινά η διαδικασία χορήγησης - Έως 500 ευρώ μηνιαίως
11:47
Άτομο καταπλακώθηκε από χώματα στον Νέο Βουτζά - Απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του
11:37
Μαζικές εκρήξεις κοντά στο Φρούριο Μποφόρ στον νότιο Λίβανο
11:34
Στη Βοιωτία το πιο δύσκολο πύρινο μέτωπο, 4 χωριά έχουν εκκενωθεί - Νέα φωτιά κοντά στις Μυκήνες
11:31