Κρήτη: Ξεκίνησε η διαδικασία αφύπνισης της τρίχρονης που υπέστη κακοποίηση
Το τρίχρονο κοριτσάκι που έπεσε θύμα κακοποίησης και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ προσπαθούν να αφυπνίσουν οι θεράποντες ιατροί.
Η διαδικασία αφύπνισης ξεκίνησε μετά από περίπου πέντε ημέρες νοσηλείας του παιδιού στη ΜΕΘ, όπως έκανε γνωστό ο διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης.
Πρόκειται για μία κρίσιμη διαδικασία που θα δώσει στους γιατρούς σημαντικές πληροφορίες για την κατάσταση του παιδιού.
Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Χανίων, φέροντας υποσκληρίδιο αιμάτωμα στον εγκέφαλο, παλαιότερο κάταγμα, εκδορές και εκχυμώσεις, ενώ η μητέρα του και ο σύντροφός της έχουν συλληφθεί.
Ενώπιον των δικαστικών Αρχών οι γονείς
Η 25χρονη μητέρα του παιδιού και ο 27χρονος σύντροφός της οδηγήθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης τη Δευτέρα (25/5) με τη μητέρα να κατηγορείται για ψευδείς καταθέσεις και τον πατέρα για παράνομη είσοδο στη χώρα, σύμφωνα με το cretalive.
Η απολογία της 25χρονης αναβλήθηκε για το μεσημέρι της Τρίτης (26/5) ώστε να διοριστεί συνήγορος υπεράσπισης, ενώ ο σύντροφός της θα περάσει το κατώφλι του του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χανίων την Τετάρτη (27/5).
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χανιά: Θρίλερ με τρία παιδιά που δηλώνουν αδέρφια της τρίχρονης - Απολογούνται οι γονείς
SPONSORED
Πώς αμείβεται η ημέρα του Αγίου Πνεύματος - Πότε θεωρείται αργία
14:15
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ από Αλεξανδρούπολη: «Στρατηγικός κόμβος για τις ΗΠΑ η περιοχή»
14:13
Κρήτη: Μαραθωνοδρόμος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Ιεράπετρα
14:08
Αβάσιμη η κατηγορία ότι σκότωσα τον πατέρα μου λέει ο γιος του ιδρυτή της Mango
14:08