Τροχαίο ατύχημα στη Λεωφόρο Πεντέλης: Δύο τραυματίες - Η τρελή πορεία του ΙΧ και η σφοδρή σύγκρουση
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΑπό θαύμα γλίτωσαν δύο νεαροί, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Πεντέλης, στο ύψος των Βριλησσίων, τα ξημερώματα της Τετάρτης (27/05).
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το αυτοκίνητι κινούνταν στο ρεύμα ανόδου προς Πεντέλη, όταν ο οδηγός ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα και έχασε τον έλεγχο.
Το αυτοκίνητο ανέβηκε στη διαχωριστική νησίδα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και διένυσε περίπου 20 μέτρα, ακολουθώντας ανεξέλεγκτη πορεία.
Αρχικά προσέκρουσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού και στη συνέχεια καρφώθηκε σε δέντρο, δίπλα στη μάντρα παλιού πρατηρίου καυσίμων.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των δύο επιβατών.
Μάλιστα, πυροσβέστες έκοψαν κλαδιά του δέντρου. προκειμένου να προσεγγίσουν το όχημα.
Οι δύο νεαροί παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.
SPONSORED
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστά δικαιολογητικά και μισθωτήρια μετά θανάτου - Έτσι δρούσε η σπείρα της Θεσσαλονίκης
10:22
Οι δύο ημερομηνίες «κλειδί» για το «Σπίτι μου ΙΙ» - Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση
10:16
ΔΕΗ: Μέχρι το τέλος της χρονιάς έρχεται η συμφωνία για το data center στην Κοζάνη
10:09
Αγωγή Μπάιντεν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης - Ζητά να σταματήσει δημοσίευση ηχητικών από συνεντεύξεις
10:04