Τραγωδία στις Σέρρες:Συνελήφθη η μητέρα του 10χρονου που έπεσε σε αρδευτικό κανάλι
Περιπολικό φτάνει στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρή η 43χρονη Ελευθερία
INTIME NEWS / ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣΤραγωδία σημειώθηκε σήμερα στην Ηράκλεια Σερρών όπου ένα δεκάχρονο αγόρι εντοπίστηκε, χωρίς τις αισθήσεις του, μέσα σε αρδευτικό κανάλι.
Σύμφωνα με πληροφοριες από το thestival.gr συνελήφθη η μητέρα του 10χρονου με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.
Σύμφωνα με το infonews24, ο 10χρονος απεγκλωβίστηκε από άνδρες της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο και εν συνέχεια, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ηράκλειας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή η οποία θα δώσει απάντηση στο πώς έχασε το παιδί τη ζωή του.
Οι πρώτες πληροφορίες δεν κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια ενώ αναφέρουν πως ο 10χρονος έπαιζε σε οικισμό Ρομά που βρίσκεται στο σημείο και κατά λάθος έπεσε μέσα στο κανάλι όπου έχασε τη ζωή του.
SPONSORED
Σέρρες: Ηλεκτρικό καλώδιο μέσα στο κανάλι όπου πέθανε ο 10χρονος - Δύο συλλήψεις
18:54
Αυτοψία του Ευ. Τουρνά στην Κηφισιά στο πλαίσιο της αντιπυρικής περιόδου
18:51
Προήχθησαν σε συμβούλους Επικρατείας επτά πάρεδροι του Συμβουλίου της Επικρατείας
18:47
Μιχαηλίδου: «Κάνουμε την ψηφιακή γνώση εργαλείο αυτονομίας και ισότιμης πρόσβασης»
18:41