Παιανία: Στη ΜΕΘ 12χρονος που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» νοσηλεύεται ο 12χρονος που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.
Ο ανήλικος, ο οποίος τραυματίστηκε, όταν παραβίασε πινακίδα STOP σε διασταύρωση, κινούνταν με ηλεκτρικό πατίνι χωρίς κράνος, ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ, χρησιμοποιούσε και κινητό τηλέφωνο κατά την οδήγηση.
Από τη σύγκρουση με διερχόμενο όχημα, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο για τη ζωή του.
Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά αυξανόμενων ατυχημάτων με ηλεκτρικά πατίνια, καθώς, σύμφωνα με στοιχεία, παρατηρείται σημαντική αύξηση των προσελεύσεων ανηλίκων στα παιδιατρικά νοσοκομεία λόγω τραυματισμών από πατίνια, με τον αριθμό τους να ξεπερνά τα 80 περιστατικά μόνο τον Μάιο, σε παιδιά ηλικίας έως 16 ετών.
Αυτά είναι τα επιδόματα ΟΠΕΚΑ που θα καταβληθούν στα τέλη Αυγούστου
06:00
Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Πότε θα ενημερωθούν οι επιτυχόντες - Βήμα προς βήμα η διαδικασία
05:00
Προστασία πρώτης κατοικίας: Από πότε ισχύει η νέα ρύθμιση και τι προβλέπει
04:04
Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης: Πότε ολοκληρώνονται οι εγγραφές στις 30 σχολές
03:00