Θάνατος 19χρονου σε λούνα πάρκ στη Χαλκιδική: Οι ισχυρισμοί των κατηγορουμένων
Το λούνα παρκ στη Χαλκιδική όπου σημειώθηκε η τραγωδία με τον 19χρονο
INTIME NEWSΞεκίνησαν σήμερα οι απολογίες των κατηγορουμένων στη δίκη για τον θάνατο του 19χρονου στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, τον Αύγουστο του 2024.
Πρώτος απολογήθηκε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο οποίος αρνήθηκε την κατηγορία.
Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ιδιοκατασκευή. Όπως τόνισε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγε ένα παιδί μέσα από το λούνα παρκ».
Ο μηχανικός, λίγο πριν το τραγικό περιστατικό, είχε δώσει υπεύθυνες δηλώσεις, με τις οποίες βεβαίωνε ότι και το συγκεκριμένο μηχάνημα και το λούνα παρκ δεν αντιμετώπιζαν κανένα πρόβλημα.
Υποστήριξε, ότι στον έλεγχο που έγινε το 2023, ήταν όλα καλά, «προφανώς κάτι μου ξέφυγε, αλλά δεν είμαι Θεός», είπε χαρακτηριστικά, ενώπιον του δικαστηρίου.
Από την πλευρά του, ο νεαρός χειριστής του μηχανήματος υποστήριξε ότι δεν ανέβασε «στο τέρμα» το μηχάνημα και πως ακολούθησε τις οδηγίες του ιδιοκτήτη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χαλκιδική: Δυστύχημα στο λούνα παρκ - Στο πειθαρχικό ο νέος δήμαρχος Κασσάνδρας και ένα ακόμη άτομο
Έκρηξη και φωτιά σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας καυσίμων στο Ρας Λαφάν του Κατάρ
23:23
Ο Τζέρεμι Κλάρκσον βρίσκεται σε ύφεση από τον καρκίνο του προστάτη - «Πηγαίνετε να εξεταστείτε»
23:20
Τραμπ για Μελόνι: Η Ιταλία και η πρωθυπουργός της δεν σκέφτονται καν να εμπλακούν έναντι του Ιράν
23:12
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός ηλικιωμένος μετά από φωτιά σε διαμέρισμα
23:10