Υπερχείλισε ο Πηνειός στον Ερύμανθο – Καλλιέργειες υπέστησαν ζημιές
Ο Πηνειός στη Λάρισα (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
INTIME NEWS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣΥπερχειλίσεις καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στον Πηνειό ποταμό στον Ερύμανθο, λόγω των βροχοπτώσεων που έπληξαν την περιοχή.
Αναλυτικά, προβλήματα σημειώνονται στο ύψος του Κακοταρίου και της Αγίας Τριάδας, αλλά και σε πολλά σημεία, στην διαδρομή που ακολουθεί προς Αχαΐα.
Οι αναφορές, όπως μεταδίδει το ilialive.gr, είναι ανησυχητικές για τις επιπτώσεις στην παραποτάμια ζώνη, καθώς γίνεται λόγος για απώλεια σε ποτιστικές μηχανές που ήταν τοποθετημένες για την άρδευση μικρών καλλιεργειών ή κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων στα ορεινά του νομού.
Από την υπερχείλιση, προβλήματα παρουσιάστηκαν και στο χωριό Κρυόβρυση, στα Καλύβια Κρυόβρυσης, αλλά και σε κάποια γεφύρια και μάντρες του χωριού, σύμφωνα με το ίδιο μέσο ενημέρωσης.
Φωτιά στη λεωφόρο Βάρης - Κορωπίου: Καίει ξερά χόρτα, ελιές και απορρίμματα
20:18
Νιγηρία: Ανατροπή υπερφορτωμένης βάρκας - Έχουν ανασυρθεί σοροί 40 παιδιών
20:12
«Σταματήσαμε για να σώσουμε μια ζωή»: Συγκινεί ο οδηγός που φρόντισε εξαντλημένο γύπα στην Κρήτη
20:01
Βίντεο από ειδική αστυνομική επιχείρηση με 16 συλλήψεις στον Ασπρόπυργο
19:50