Συνελήφθη στο «Ελ. Βενιζέλος» 33χρονος - Καταζητούνταν για υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων
Στη σύλληψη 33χρονου, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε σχετικό ένταλμα για πορνογραφία ανηλίκων, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.
Ο 33χρονος συνελήφθη το πρωί της 29ης Μαΐου στον χώρο αφίξεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, αμέσως μετά την άφιξή του με πτήση από το Σικάγο.
Σύμφωνα με την αστυνομία, σε έρευνα που είχε πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2023 στην οικία του είχε εντοπιστεί υλικό παιδικής πορνογραφίας, στο οποίο απεικονίζονταν ανήλικοι κάτω των 15 ετών.
Όπως επισημαίνεται από την ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος είχε διαφύγει στο εξωτερικό, γνωρίζοντας ότι διώκεται για τη συγκεκριμένη υπόθεση, με σκοπό να δυσχεράνει τον εντοπισμό του από τις αρχές.
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Τροχαίο με έναν τραυματία στην Αθηνών - Σουνίου λόγω αναστροφής οχήματος
21:19
ΕΛΛΑΔΑ
Δυό γυναίκες άδειασαν πολυκατάστημα στη Φλώρινα - Στα 12.000 ευρώ η λεία τους
21:06
ΚΟΣΜΟΣ
Υποβρύχια drones ετοιμάζουν Βρετανία, ΗΠΑ και Αυστραλία για προστασία αγωγών
20:57
ΚΟΣΜΟΣ
Πανικός στην Τουρκία: Τουριστικό πλοίο με 148 επιβάτες βυθίστηκε στην Μαρμαρίδα
20:49
ΚΟΣΜΟΣ