Δίκη Τεμπών: Πρόταση εισαγγελέως για αποδοχή δηλώσεων παράστασης κατηγορίας των Δικηγορικών Συλλόγων
Συγγενείς προσέρχονται στο συνεδριακό κέντρο της Λάρισας που διεξάγεται η δίκη για τα Τέμπη
INTIME NEWSΤην αποδοχή των δηλώσεων παράστασης για υποστήριξη κατηγορίας των Δικηγορικών Συλλόγων καθώς και την απόρριψη της δήλωσης του ελληνικού δημοσίου, πρότεινε η Εισαγγελέας έδρας της δίκης των Τεμπών που βρίσκεται σε εξέλιξη σήμερα στο συνεδριακό κέντρο της Λάρισας.
Αναλυτικότερα, η σημερινή συνεδρίαση στη δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ξεκίνησε με την πρόταση της εισαγγελέως του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για τις δηλώσεις παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας.
Η εισαγγελέας πρότεινε να γίνουν δεκτές οι δηλώσεις των Δικηγορικών Συλλόγων μόνο για το αδίκημα της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών, να απορριφθεί η δήλωση του σωματείου μηχανοδηγών «Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης» και η δήλωση του ελληνικού Δημοσίου.
Επίσης, πρότεινε να μη γίνουν δεκτές οι δηλώσεις παράστασης για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.
Η διαδικασία συνεχίζεται με τις τοποθετήσεις των συνηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας.
Αποσωληνώθηκε το 17 ημερών βρέφος που κακοποιήθηκε από τη μητέρα του στα Χανιά
15:07
ΕΔΕ από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης για τον θάνατο του πυροσβέστη στη Ρόδο
15:06
Η βιομηχανία υπό πίεση - Ζητούν παρέμβαση για το ενεργειακό κόστος
15:05
Moody’s: Αναβάθμισε σε «θετικές» τις προοπτικές για το αξιόχρεο των καταθέσεων της Εθνικής Τράπεζας
14:55