Χαλκιδική: Μαθήτρια τραυματίστηκε από πτώση πυλώνα της ΔΕΗ σε σχολείο
Μια μαθήτρια της β’ Δημοτικού τραυματίστηκε στο κεφάλι, όταν ένας πυλώνας φωτισμού έπεσε στην αυλή του σχολείου της στη Ν. Καλλικράτεια Χαλκιδικής.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας, την ώρα εκείνη το 7χρονο παιδί επέστρεφε στο σχολείο μαζί με συμμαθητές της από σχολική εκδρομή.
Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καλλικράτειας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.
Να σημειωθεί πως από την πτώση -τα αίτια της οποίας παραμένουν αδιευκρίνιστα- δεν υπήρξε άλλος τραυματισμός. Συνεργεία έσπευσαν στο σημείο για να αποκαταστήσουν τη ζημιά, ενώ οι συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται από το Α.Τ. Καλλικράτειας.
ΚΟΣΜΟΣ
«Καρφιά» Ερντογάν σε Ευρώπη: Έχουν μεγαλύτερη ανάγκη την Τουρκία, απ' ότι τους έχουμε εμείς
22:26
ΕΛΛΑΔΑ
Προσάραξη ρυμουλκού βόρεια της Μακρονήσου - Προκλήθηκε εισροή υδάτων
22:14
ΚΟΣΜΟΣ
«Μέτωπο» ΗΠΑ και χωρών του Κόλπου στον ΟΗΕ: Συντάσσουν νέο ψήφισμα για τα Στενά του Ορμούζ
22:03
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Απόπειρες απάτης με μηνύματα για δήθεν πρόστιμο υπέρβασης ταχύτητας – Τι να προσέξουν οι πολίτες
21:54
ΚΟΣΜΟΣ