Πάτρα: 35χρονη ενεργοποίησε το panic button όταν την απείλησε ο πρώην σύζυγός της σε καφετέρια
Χειροπέδες σε συλληφθέντα από την ΕΛΑΣ
INTIME NEWS / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΣυναγερμός σήμανε σε καφετέρια στην πόλη της Πάτρας, με 35χρονη γυναίκα που χρειάστηκε να ενεργοποιήσει το panic button όταν ο πρώην σύζυγος της, παραβιάζοντας τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί, την πλησίασε και την απείλησε.
Το συμβάν σύμφωνα με το tempo24.gr εκτυλίχθηκε χθες με τον 35χρονο άνδρα να συλλαμβάνεται για ενδοοικογενειακή βία και παράνομη οπλοφορία.
Ο άνδρας κατηγορείται ότι πλησίασε την 35χρονη πρώην σύζυγό του η οποία βρισκόταν σε καφετέρια και προέβη σε εις βάρος της χειρονομίες, παραβιάζοντας περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.
Τότε η γυναίκα έκανε χρήση του panic button το οποίο της είχε χορηγηθεί από προηγούμενο μεταξύ τους περιστατικό.
Αμέσως ενημερώθηκε το Τμήμα της Άμεσης Δράσης Πατρών, αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και τον συνέλαβαν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκαν ένα μαχαίρι, επτά φυσίγγια και ένας παράνομος ασύρματος.
Τι ισχύει με την κατάθεση χρημάτων στον «Εθνικό Κουμπαρά» - Πώς θα λειτουργεί
04:00
Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Νοεμβρίου - Ποιοι θα πάρουν την ενίσχυση των 400 ευρώ
03:00
Τι αλλάζει για τους δανειολήπτες των «κόκκινων δανείων» - Μείωση των τόκων
02:00
Courier: Στον «αέρα» η ρύθμιση που απαγόρευε τα μετρητά στις παραδόσεις - Τι αλλάζει στις πληρωμές
01:00