Αθώος ο μελισσοκόμος για την φωτιά στο Άλσος Βεΐκου - «Εφθασα όταν η φωτιά έκαιγε ήδη»
Το σημείο με τα μελίσσιααπό όπου ξεκίνησε η φωτιά στο Άλσος Βεΐκου
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΑθωώθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ο μελισσοκόμος που δικάστηκε για τον εμπρησμό στο άλσος Βεΐκου στις 4 Ιουνίου.
Αντίστοιχη πρόταση, αθώωσης υπέβαλε στο δικαστήριο και η Εισαγγελέας της έδρας.
Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία ότι από αμέλεια προκάλεσε την φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή ισχυριζόμενος ότι έφθασε στο σημείο μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς.
«Ξεκίνησα από το Γαλάτσι γύρω στις 11.40. Στις 11.45 πήγα σε κατάστημα και με έχει καταγράψει η κάμερα. Δεν θα προλάβαινα να έχω ανάψει τη φωτιά» είπε τονίζοντας πως όταν έφθασε η φωτιά έκαιγε ήδη.
«Ο Δήμος δεν είχε ξεχορταριάσει την περιοχή. Το δικό μου σημείο ήταν πεντακάθαρο. Για αυτό δεν κάηκαν τα μελίσσια μου» είπε , αναφέροντας ότι αδίκως εκτέθηκε στο ίντερνετ ως ο υπαίτιος εμπρησμού προκαλώντας την οργή άλλων συναδέλφων του, μελισσοκόμων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Δεν έβαλα εγω τη φωτιά στο άλσος Βεΐκου» λέει ο μελισσοκόμος - Βίντεο τον δείχνει να τη σβήνει
Στον Εισαγγελέα σήμερα ο 45χρονος μελισσοκόμος για την φωτιά στο άλσος Βεΐκου
Ο Νίκος Νταμπίζας στο Allwyn Game Time: «Τα δύο φαβορί και ο πιθανός πρώτος σκόρερ του Παγκοσμίου»
13:56
Meteo: Τα 8 συμπεράσματα για τον ακραίο καύσωνα στην Ευρώπη- Θερμοκρασίες κατά 12 βαθμούς υψηλότερες
13:54
Τραγωδία στη Ρόδο - Νεκρός εντοπίστηκε 45χρονος στο σπίτι του
13:49
Σχέδιο μεταφοράς των βάσεών τους από τη Μέση Ανατολή ύστερα από τα ιρανικά πλήγματα εξετάζουν οι ΗΠΑ
13:39