Επιχείρηση απομάκρυνσης 59χρονου Τσέχου τραυματία στον Όλυμπο - Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Λάρισα
Εξωτερική όψη του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας
INTIME NEWS/ ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣΣε νοσοκομείο της Λάρισας μεταφέρθηκε 59χρονος Τσέχος μετά την ολοκλήρωση επιχείρησης της Πυροσβεστικής στον Όλυμπο για την απομάκρυνσή του από καταφύγιο όπου βρισκόταν τραυματισμένος.
Κατά τις μεσημβρινές ώρες της 6ης Ιουνίου 2026, ειδοποιήθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, για την μεταφορά τραυματισμένου αλλοδαπού από το Καταφύγιο Κάκκαλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός κατά τη διάρκεια πεζοπορίας είχε τραυματιστεί μετά από πτώση, στη θέση Λούκι του Μύτικα. Αρχικά μεταφέρθηκε από υπαλλήλους του καταφυγίου στο Καταφύγιο Κάκκαλος.
Με εντολή του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, κινητοποιήθηκε ελικόπτερο του Π.Σ. το οποίο ξεκίνησε απο Θεσσαλονίκη με ιατρικό προσωπικό, στη συνέχεια μετέβη στο ελικοδρόμιο της 24ης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, όπου παρέλαβε ομάδα τεσσάρων πυροσβεστών από την Π.Υ. Λιτοχώρου και κατευθύνθηκε στο ελικοδρόμιο του Καταφυγίου Κάκκαλος, στον Όλυμπο, απο όπου παρέλαβε τον τραυματία.
Στη συνέχεια, τον μετέφερε στον ελικοδρόμιο της 24 Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο Γ.Ν. Λάρισας.
Πρόγραμμα «Σπίτι μου 3»: Φοροαπαλλαγές και διπλή επιστροφή ενοικίου
01:00
Επίδομα Παιδιού Α21: Πότε γίνονται οι πληρωμές των τριών επόμενων δόσεων
00:30
Μαζωνάκης: Τα 87 «εξαφανισμένα» λεπτά, η φωτογραφία που ανακτήθηκε και ο «καθαρισμός» των στοιχείων
23:57
Θεσσαλονίκη: Με το «Ανήκω σε μένα» αποχαιρέτησε τον Μαζωνάκη ο Ρέμος - Χιλιάδες κόσμου στη συναυλία
23:47