Σύλληψη μέλους Χαμάς: Δύο νέα πρόσωπα στο «κάδρο» - Ο 37χρονος ομολόγησε και 2η παραγγελία με χημικά
Από την μεταγωγή στον Εισαγγελέα του 37χρονου παλαιστίνιου που φέρεται να είναι μέλος της Χαμάς και κατηγορείται για τρομοκρατία, την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2026.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSIΔύο πρόσωπα, ένα στην Ελλάδα και ένα το οποίο πιθανότατα αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στην Ευρώπη, ή στην Κύπρο έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» οι Αρχές που ερευνούν τη δράση του μέλους της Χαμάς που συνελήφθη στην Κρήτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Μυστικές Υπηρεσίες γνωρίζουν το πρόσωπο που ήταν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του 37χρονου που συνελήφθη στην Ελλάδα και των δύο μελών της Χαμάς που συνελήφθησαν στην Κύπρο.
Σύμφωνα μάλιστα, με όσα έχει ομολογήσει ο ίδιος ο 37χρονος με έναν από τους δύο συλληφθέντες της Κύπρου εκπαιδεύτηκαν στο ίδιο στρατόπεδο στη Μαλαισία και μάλιστα υπάρχουν και τα στοιχεία εκείνα που αποδεικνύουν ότι βρίσκονταν στην εκπαίδευση και την ίδια χρονική περίοδο.
Την ίδια ώρα, η έρευνα των αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής έχει προχωρήσει αρκετά και ήδη γνωρίζουν ότι ο 37χρονος εκτός από την παραγγελία στο internet, στοιχείων που βρέθηκαν στο διαμέρισμά του στα Πατήσια, προχώρησε και σε δεύτερη παραγγελία και πάλι μέσω του διαδικτύου, αυτή τη φορά με χημικές ουσίες τις οποίες θα χρησιμοποιούσε για την κατασκευή βόμβας.
Όπως είπε στην κατάθεσή του δεν είχε πάει όμως να παραλάβει τη συγκεκριμένη παραγγελία, χωρίς όμως να θέλει να διευκρινίσει αν αυτή έχει φτάσει ή όχι.
Πάντως η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χρυσοχοΐδης για Παλαιστίνιο: Δεν υπάρχουν μοναχικοί λύκοι - Στρατηγική στροφή της Χαμάς
Ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα στον 37χρονο Παλαιστίνιο που κατηγορείται ως μέλος της Χαμάς
Κρήτη: Με σκυμμένο το κεφάλι στον εισαγγελέα ο 37χρονος Παλαιστίνιος - Η ομολογία και τα εκρηκτικά
Βίντεο - ντοκουμέντο: Μέσα στο σπίτι που νοίκιαζε ο 37χρονος Παλαιστίνιος στα Πατήσια
SPONSORED
Τραμπ: Ισραήλ και Ιράν θέλουν «άμεση κατάπαυση πυρός» - Η «ανοησία» μπορει να εμποδίσει την ειρήνη
18:05
Πανελλήνιες 2026: Σε ποια μαθήματα εξετάζονται την Τρίτη 9/6 οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ
17:58
Πέθανε σε ηλικία 27 ετών πρώην ποδοσφαιριστής της Μίντλεσμπρο - Μετά από χρόνια μάχη με τη λευχαιμία
17:49
Πατριάρχης Ιεροσολύμων: «Ο Τραμπ θέλει να επισκεφθεί άμεσα την Ελλάδα»
17:41