Θεσσαλονίκη: Υπό κράτηση γιατρός για ασέλγεια κατά 15χρονου την ώρα της εξέτασης
Γιατρός κρατάει στηθοσκόπιο
PixabayΣυνελήφθη και τελεί υπό κράτηση 74χρονος γιατρός στη Θεσσαλονίκη μετά από καταγγελία ότι ενήργησε πράξη γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος 15χρονου, κατά τη διάρκεια εξέτασης.
Η καταγγελλόμενη πράξη φέρεται να τελέστηκε το προηγούμενο 24ωρο σε διαγωνιστικό κέντρο της πόλης. Ο 15χρονος απευθύνθηκε στην μητέρα του με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταγγελία στην Αστυνομία.
Η καταγγελία ερευνήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης που πέρασαν χειροπέδες στον 74χρονο γιατρό. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, ο ανήλικος εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου.
Κατά πληροφορίες, ο 15χρονος φαίνεται να κατέθεσε ότι υπέστη θωπείες σε απόκρυφη περιοχή.
Ο 74χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης που τον απήγγειλε κατηγορία για κατάχρηση ανηλίκου (άνω των 14 ετών), πράξη που τελέστηκε από γιατρό.
Τον παρέπεμψε να απολογηθεί σε ανακριτή και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Χειρουργός καταδικάστηκε για προληπτική μαστεκτομή χωρίς γονιδιακή ένδειξη
Κρήτη: Αυτοχειρία δια βρόγχου ο θάνατος του 33χρονου γιατρού «δείχνουν» οι πρώτες εκτιμήσεις
Σκιάθος: Συνελήφθη 27χρονος που πετούσε καρέκλες σε πολίτες
20:19
Αρχηγός στρατού Ισραήλ: «Έτοιμοι για ταχεία επίθεση» αν παραβιαστεί η εκεχειρία στον Λίβανο
20:11
Συναγερμός στο Ηράκλειο: Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο
20:01
Καλύτερη εικόνα από τη φωτιά στην Οινόη: Επιχειρούν 210 πυροσβέστες - Άνοιξε η ΠΕΟ Ελευσίνας - Θηβών
20:01