Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των ισχυρών ανέμων
Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες προκαλεί η ενίσχυση των ανέμων σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου.
Πρόβλημα υπήρξε με το πρωινό δρομολόγιο στις 7:50 ώρα, του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου super ferry από Ραφήνα για Άνδρο, όπως επίσης και στο δρομολόγιο των 8:30 από Λαύριο για Κέα και Κύθνο.
Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων από τον Πειραιά για τον Αργοσαρωνικό και τα νησιά του Αιγαίου.
Κλειστή παραμένει, επίσης, η γραμμή Καβάλα-Πρίνου. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε πριν από λίγο δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων για το Κεντρικό και το Βορειοανατατολικό Αιγαίο.
Οι άνεμοι θα πνέουν 5 με 7 μποφόρ και σε πολλές θαλάσσιες περιοχές κατά τόπους τα 8 με 9. Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν τροποποιήσεις η αλλαγές των δρομολογίων.
Σημειώνεται επίσης ότι δεν θα εκτελούνται προσωρινά τα δρομολόγια των πλοίων στην πορθμειακή γραμμή Ρίου-Αντιρρίου λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούν στην περιοχή.
Vestitel: Επενδύσεις 50 εκατ. ευρώ και επέκταση της παρουσίας της στην Ελλάδα
08:07
Ρομπότ εξερευνούν σήραγγες λάβας για να εξασφαλίσουν μελλοντικά καταφύγια στη Σελήνη και τον Άρη
08:01
«Τίποτα δεν άλλαξε στη Μινεάπολη μετά τον θάνατο της Ρενέ Γκουντ», λένε τα αδέλφια της στο Κογκρέσο
08:00
«Έρχονται επιπλέον μέτρα» για τη χρήση των Social Media από ανήλικους: Άμεσα οι επίσημες ανακοινώσεις
07:51