«Κοιτάξτε πώς κλαίει»: Βίντεο με τον βασανισμό της συζύγου του αναρτούσε 32χρονος στον Ωρωπό
Θύμα βίας
pixabayΝέα σοβαρή υπόθεση κακοποίησης αποκαλύφθηκε στον Ωρωπό, όπου 32χρονος συνελήφθη με την κατηγορία ότι κακοποιούσε τη σύζυγό του και ανέβαζε και τα βίντεο της κακοποίησης στο διαδίκτυο.
Σύμφωνα με τον Alpha η άτυχη γυναίκα προχώρησε σε καταγγελία μετά την κακοποίηση που υπέστη χθες Τρίτη 9/6 /2026 μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου της. Το σώμα της ήταν γεμάτο με καψίματα και κοψίματα από επιθέσεις που φέρεται να είχε δεχτεί το προηγούμενο διάστημα από τον σύζυγό της στον Ωρωπό. Η ίδια είχε μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα αρκετές φορές αλλά είχε αποσύρει τις κατηγορίες.
Ο 32χρονος που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης την ξυλοκόπησε τραβώντας βίντεο που δημοσίευσε με τον τίτλο: «Κοιτάξτε να δείτε πώς κλαίει».
Ο άνδρας μετά την επίθεση πήγε για ύπνο και τότε η γυναίκα έφυγε το σπίτι της και πήγε στο Α.Τ. για να υποβάλλει καταγγελία, ενώ ο 32χρονος μαζί με το παιδί την αναζητούσαν.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι αναζήτησαν το κινητό του το οποίο φαίνεται να το είχε πετάξει μέσα στη θάλασσα, όπως είπε ο γιος του ζευγαριού.
Οι αστυνομικοί αναζητούν το κινητό του, για τα βίντεο που έχουν ανέβει στα social media και αν σε αυτά περιέχεται και ο τελευταίος ξυλοδαρμός της συζυγου του, καθώς και άλλα σεξουαλικού περιεχομένου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Είμαι αθώος» επιμένει ο Ιταλός - Τι κατέγραψε κάμερα το βράδυ της διπλής δολοφονίας στο Αίγιο
H ΕΛΑΣ επιβεβαιώνει το αίμα στα ρούχα του Ιταλού που κατηγορείται για το διπλό έγκλημα στο Αίγιο
SPONSORED
Νέο ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών στην Ανταρκτική - Ξεπέρασαν τους 15 βαθμούς Κελσίου
23:56
Δεύτερη νύχτα επεισοδίων στο Μπέλφαστ: Πέτρες κατά αστυνομικών, κανόνια νερού κατά διαδηλωτών
23:43
Ιράν: «Ένδειξη απελπισίας οι απειλές Τραμπ για επιθέσεις - Θα αντισταθούμε σθεναρά»
23:30
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 93-86: Παράταση στην... αγωνία και το πρωτάθλημα θα κριθεί σε 5ο τελικό
23:18