Κίνηση: Καθυστερήσεις έως και 30 λεπτά στην Αττική Οδό – Στο «κόκκινο» και ο Κηφισός
Στο «κόκκινο» είναι η κίνηση για ακόμη ένα πρωινό, σήμερα Παρασκευή (12/06) στις κεντρικές αρτηρίες της Αττικής, με τους οδηγούς να βρίσκονται αντιμέτωποι με καθυστερήσεις.
Μποτιλιαρισμένη είναι τμηματικά τόσο η κάθοδος όσο και η άνοδος του Κηφισού, ενώ παρόμοια εικόνα καταγράφεται και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της λεωφόρου Κηφισίας.
Προβλήματα υπάρχουν και στους δρόμους γύρω από το κέντρο της πόλης, αλλά και σε αυτούς γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Καθυστερήσεις έως 30 λεπτά στην Αττική Οδό
Παράλληλα, καθυστερήσεις 25΄-30΄σημειώνονται στην Αττική Οδό από τον κόμβο Φυλής έως τον κόμβο Κηφισίας και 10΄-15΄στην έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.
Την ίδια στιγμή, οι καθυστερήσεις είναι στα 5΄-10΄από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ποιες πληρωμές καταβάλλονται μέχρι την Παρασκευή
01:00
ΑΑΔΕ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ρύθμιση των οφειλών σε 72 δόσεις
00:30
Αγνοια δηλώνει το Βερολίνο για μυστική συνάντηση Γερμανών και Ρώσων αξιωματούχων
23:58
Επιτρέπει η Βουλγαρία στις ΗΠΑ την προσωρινή στάθμευση αεροσκαφών παρά την προειδοποίηση του Ιράν
23:50