Προαστιακός: Αποκαταστάθηκε η βλάβη - Με δύο ώρες καθυστέρηση έφυγε το Intercity προς Θεσσαλονίκη
Σύμφωνα με ενημέρωση του Διαχειριστή Υποδομής ΟΣΕ - Σιδηρόδρομοι Ελλάδος, στις 19:52 αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα Πειραιάς - Αγ. Ανάργυροι του Προαστιακού. Λόγω του ανωτέρω συμβάντος, η αμαξοστοιχία που εκτελεί το δρομολόγιο IC56 (Αθήνα - Θεσσαλονίκη) αναχώρησε με καθυστέρηση 120 λεπτών, ενώ αναμένεται σταδιακή ομαλοποίηση της κυκλοφορίας και των δρομολογίων.
Αργά το απόγευμα της Παρασκευής (12/6) είχαν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα στα δρομολόγια του ΟΣΕ και του Προαστιακού, μετά από βλάβη στο συγκεκριμένο τμήμα, προκαλώντας καθυστερήσεις σχεδόν σε όλο το σιδηροδρομικό σύστημα.
Μάλιστα, υπήρξαν και μερικές καταργήσεις δρομολογίων, τροποποιήσεις και υποκαταστάσεις τμημάτων των δρομολογίων με λεωφορεία.
Για τη διαχείριση του συμβάντος ενημερώθηκε άμεσα ο Διαχειριστής Υποδομής ΟΣΕ – Σιδηρόδρομοι Ελλάδος.
Η Hellenic Train βρίσκεται σε συνεχή συντονισμό με τον Διαχειριστή Υποδομής για την ομαλοποίηση της κυκλοφορίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνεχίζονται οι καθυστερήσεις και ματαιώσεις δρομολογίων του Προαστιακού λόγω βλάβης
Ακινητοποίηθηκε συρμός του Προαστιακού λόγω «εμποδίου στις γραμμές»
Πέθανε ο ηθοποιός Richard Riehle - Πρωταγωνιστής της ταινίας «Office Space» με τεράστια καριέρα
22:37
Γερμανία: Διεργασίες για συνασπισμό SPD, Αριστεράς και Πράσινων στο Βερολίνο
22:26
Για τον ρόλο της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ συζήτησαν ο Ν. Δένδιας και ο στρατιωτικός διοικητής της Συμμαχίας
22:16
Οι ευχές Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για την ημέρα της Αστυνομίας
22:05