Κόνιτσα: Χωρίς ηλεκτρικό ζούσαν στο κοντέινερ τα 4 αδέρφια-Εξετάζεται αν η φωτιά προκλήθηκε από κερί
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά στην Κόνιτσα μέσα στο κοντέινερ, όπου διέμεναν τα τέσσερα ηλικιωμένα αδέρφια που απανθρακώθηκαν, εξετάζουν οι αρχές.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το κοντέινερ ήταν τοποθετημένο στο χωράφι τους, δίπλα από το γεφύρι της Κόνιτσας.
Σύμφωνα με γείτονες, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα άτυχα αδέλφια έμεναν σε δύσκολες συνθήκες, χωρίς ηλεκτρικό, ενώ κατά καιρούς αντιμετώπιζαν και προβλήματα υγείας.
Όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η φωτιά να προκλήθηκε από κερί ή καντήλι, που άναβαν για να έχουν λίγο φως.
Μάλιστα, παλαιότερα είχε επιληφθεί και η Κοινωνική Πρόνοια για καθαρισμό του κοντέινερ.
Τα αδέρφια που βρήκαν τραγικό θάνατο ήταν τρεις γυναίκες ηλικίας 69, 75, 83 και ένας άνδρας 88 ετών.
Ζούσαν στο κοντέινερ που τους είχε παραχωρηθεί πριν από 30 χρόνια, έπειτα από τον μεγάλο σεισμό της Κόνιτσας.
Μαχητικό αεροσκάφος της Ρουμανίας κατέρριψε τρίτο drone που παραβίασε τον εναέριο χώρο της
11:59
Μητσοτάκης για την απόφαση της UNESCO: «Ο Όλυμπος γίνεται βουνό όλης της ανθρωπότητας»
11:48
Το κοινό στοιχείο όσων ζουν μέχρι τα 100 δεν έχει να κάνει με διατροφή ή άσκηση, υποστηρίζει μελέτη
11:44
ESM: Πρόβλεψη για μείωση του χρέους στην 10ετία και με βάση το δυσμενές σενάριο - Τι εκτιμά το ΔΝΤ
11:39