Παιδί παρασύρθηκε από δίκυκλο στο κέντρο της Λάρισας - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
INTIME NEWSΤροχαίο ατύχημα με παράσυρση ενός μικρού παιδιού σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (16/06) στο κέντρο της Λάρισας.
Το περιστατικό καταγράφηκε στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, όπου οδηγός δικύκλου, κάτω από συνθήκες που παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες, παρέσυρε το παιδί, όπως μεταδίδει το onlarissa.gr.
Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία για την έρευνα του συμβάντος, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε το παιδί ώστε να το μεταφέρει στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κικίλιας: Τα νησιά μας και ο τουρισμός είναι σημαντικά για την οικονομία
08:29
CULTURE
Ο Κιτ Χάρινγκτον στον νέο «Χάρι Πότερ» του HBO ως Γκίλντεροϊ Λόκχαρτ
08:24
ΕΛΛΑΔΑ
Νέα Σμύρνη: Στις καταθέσεις οι απαντήσεις για το κίνητρο του δράστη - Η ιατροδικαστική και το βίντεο
08:16
ΕΛΛΑΔΑ
Καύσωνας: Πού η θερμοκρασία ξεπέρασε και τους 41 βαθμούς Κελσίου- Παρασκευή υποχωρεί η αφόρητη ζέστη
08:08
ΚΟΣΜΟΣ