Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Νεκρός από χτύπημα αλόγου 75χρονος
Φωτογραφία αρχείου
INTIMEΤραγωδία στη Μυτιλήνη με έναν ηλικιωμένο άνδρα να σκοτώνεται από χτύπημα αλόγου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης (16/06) με τον 75χρονο να περπατά στον δρόμο της Αγίας Παρασκευής, προκειμένου να πάει να αγοράσει καφέ από κατάστημα της περιοχής.
Κάτω από άγνωστες συνθήκες ο ηλικιωμένος χτυπήθηκε από άλογο και βαριά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης έχοντας υποστεί βαρύτατες κακώσεις.
Σήμερα στις πέντε τα ξημερώματαο 75χρονος υπέκυψε στα τραύματα του.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, στο ιατρικό έγγραφο που εκδόθηκε από το αναφερόταν ότι έφερε «κακώσεις από χτύπημα αλόγου».
Τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα έρευνα η αστυνομία.
ΗΠΑ-Ιράν: «Φουντώνουν» τα σενάρια για νέα πλήγματα μετά τις ενδιάμεσες εκλογές - Τι λένε οι αναλυτές
08:31
Σουηδική μελέτη 47 ετών αποκαλύπτει την ηλικία στην οποία το σώμα αρχίζει να χάνει τη δύναμή του
08:30
Βρούτσης για Basketgate: Από Τρίτη θα τοποθετηθώ - Δεν μπορώ να επιβάλω, μπορώ να υποδείξω
08:29
30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ : Δημήτρης Μητσοτάκης των «Ενδελέχεια»: Το ελληνικό ροκ ήταν, είναι και θα είναι λαϊκό τραγούδι
08:15