Για πάνω από 20 ημέρες ήταν νεκρή η 83χρονη στη Χαλκιδική - Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία
Για πολλές ημέρες φαίνεται ότι ήταν νεκρή η 83χρονη γυναίκα η σορός της οποίας εντοπίστηκε σήμερα, μέσα στο σπίτι της στην περιοχή της Νικήτης στη Χαλκιδική.
Συγκεκριμένα, η ιατροδικαστής, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της νεκροψίας προσδιορίζει τον θάνατό της πριν από 20 με 30 ημέρες.
Ωστόσο, από τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξαν οι αρχές δεν διαφαίνεται ότι ο θάνατος της 83χρονης οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.
Η σορός της μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροτομής.
Η γυναίκα με καταγωγή από τη Γερμανία ενοπίστηκε νεκρή από την κόρη της την Πέμπτη (18/6) η οποία σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες από το thestival.grκάλεσε την αστυνομία περίπου στις 14:15 για να αναφέρει το περιστατικό.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα εντοπίσθηκε σχεδόν γυμνή ενώ το σπίτι είχε εικόνα αναστάτωσης και γι΄αυτό, οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο να πρόκειται για ανθρωποκτονία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νεκρή 83χρονη στο σπίτι της στη Χαλκιδική - Ερευνάται και το σενάριο ανθρωποκτονίας
Νεκρή ανασύρθηκε 68χρονη γυναίκα από παραλία της Εύβοιας
23:57
Ασπρόπυργος: Τα αίτια της έκρηξης ψάχνει η ΔΑΕΕ – Σε σοβαρή κατάσταση οι τραυματίες
23:46
Νίκη 3 - 0 του Παναθηναϊκού επί της Γκρασχόπερς με λάμψη Γιάγκουσιτς
23:38
Καιρός: Στο «κόκκινο» o υδράργυρος - Ποιες περιοχές θα αγγίξουν τους 40 βαθμούς Κελσίου
23:36