Τροχαίο δυστύχημα στον παράδρομο του Κηφισού: Νεκρός 46χρονος - Προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σε παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισού, στο ρεύμα προς Λαμία, στο ύψος του Αιγάλεω, με θύμα έναν 46χρονο μοτοσικλετιστή.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 46χρονος αναβάτης κινούνταν στον παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισού όταν, κάτω από συνθήκες που παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του.
Ακολούθως, το δίκυκλο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα στα μεταλλικά κιγκλιδώματα που βρίσκονται στο σημείο.
Κατέληξε από τα τραύματα
Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να προσφέρει βοήθεια στον τραυματισμένο οδηγό.
Ωστόσο, οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο 46χρονος είχε ήδη καταλήξει εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων που υπέστη από τη σύγκρουση.
Οι αρμόδιες αρχές έχουν ξεκινήσει προανάκριση για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.
Ανήλικος διέρρηξε σπίτι στη Θεσσαλονίκη - Ζητούσε 700 ευρώ για να επιστρέψει τα κλοπιμαία
10:46
Το Πεντάγωνο ζητά 80 δισ.δολάρια από το Κογκρέσο για να καλύψει το κόστος του πολέμου με το Ιράν
10:46
Βρετανία: Πώς ο νεοεκλεγείς Άντι Μπέρναμ θα μπορούσε να ανατρέψει τον Κιρ Στάρμερ
10:35
Μουντιάλ 2026: Μεγάλωσε ο κατάλογος των «40ρηδων» - Οι γηραιότεροι που αγωνίστηκαν σε τελική φάση
10:34