Μυτιλήνη: Νεκρή 36χρονη γιατρός από επιπλοκές μετά τον τοκετό - Κατέληξε κατά την αεροδιακομιδή
Τις συνθήκες θανάτου της 36χρονης γιατρού που έχασε τη ζωή της από επιπλοκές λίγο μετά τον τοκετό της στη Μυτιλήνη, διερευνούν οι γιατροί.
Η 36χρονη γέννησε με φυσιολογικό τοκετό στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης την περασμένη Παρασκευή 19 Ιουνίου.
Λίγες ώρες μετά εμφάνισε πυρετό και η κατάστασή της επιδεινώθηκε. Τη Δευτέρα (22/6) εισήχθη στη ΜΕΘ και τελικά την Τρίτη (23/6) οι γιατροί αποφάσισαν να τη διασωληνώσουν και να πραγματοποιηθεί η διακομιδή της σε νοσοκομείο της Αθήνας. Κατά την διάρκεια της αεροδιακομιδής και λίγο πριν το αεροπλάνο που τη μετέφερε προσγειωθεί στην Αθήνα η νεαρή γυναίκα κατέληξε.
Η 36χρονη γιατρός με ειδικότητα Γενικής Ιατρικής ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου υπηρέτησε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είχε μετακινηθεί στο ΕΚΑΒ Μυτιλήνης.
Πούτιν: Είμαστε έτοιμοι για ειρηνευτικές συνομιλίες με την Ουκρανία - «Τέχνασμα» οι επιθέσεις
11:00
Ξεκίνησε η περιοδεία Ρούμπιο στις χώρες του Περσικού - Θα ενημερώσει για το μνημόνιο ΗΠΑ-Ιράν
10:51
Η Σκύρος από ψηλά: Δορυφορική εικόνα αποτυπώνει τον «γυμνό» Νότο και τον καταπράσινο Βορρά
10:44
Ελληνικός Χρυσός: Πώς οι Σκουριές βάζουν δυναμικά την Ελλάδα στον παγκόσμιο μεταλλευτικό χάρτη
10:41