«Φύγε, πάρε τη βαλίτσα μου»: Το σημείωμα που άφησε η 43χρονη πριν πάει στο σκοπευτήριο Ηρακλείου
Εσωτερικός χώρος νοσοκομείου (φωτογραφία αρχείου)
IntimeΈνα ιδιόχειρο σημείωμα φέρεται να άφησε η 48χρονη που τραυματίστηκε θανάσιμα με όπλο το πρωί του Σαββάτου (27/06) στο σκοπευτήριο Μαλεβιζίου Ηρακλείου.
Η 43χρονη ο θάνατος της οποίας αποδίδεται σε αυτοχειρία, λίγο πριν φύγει για το σκοπευτήριο σύμφωνα με πληροφορίες από το τοπικό μέσο cretalive.gr, αφησε σημείωμα στον φίλο της λέγοντας του να φύγει και εκείνη θα ταξιδέψει με τη βραδινή πτήση γιατί μια φίλη της είχε ατύχημα στο Ρεθυμνο.
«Πάω στο Ρέθυμνο να συναντήσω μία φίλη μου που είχε ατύχημα. Φύγε και εγώ θα πετάξω με τη βραδινή πτήση. Πάρε τη βαλίτσα μου» φέρεται να έγραφε το σημείωμα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δυό τους επρόκειτο να ταξιδέψουν για Γερμανία το πρωί του Σαββάτου αλλά τελικά αναχώρησε μόνος εκείνος. Η Αστυνομία ενημερώθηκε για την ύπαρξη του επίμαχου σημειώματος από τον φίλο της.
Εξετάζεται η γνησιότητα της υπογραφής της
Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν την γνησιότητα της υπογραφής της 43χρονης από την Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Neakriti.
Πιο συγκεκριμένα, ερευνούν την διαδικασία, με την οποία η 43χρονη συμμετείχε στην προπόνηση.
Σύμφωνα με το Neakriti, για τη συμμετοχή της είχε εκδοθεί προσωρινό δελτίο αθλητικής ιδιότητας διάρκειας 48 ωρών. Στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκεται και η υπογραφή που φέρει το σχετικό έγγραφο. Για να διαπιστωθεί αν είναι γνήσια ή πλαστή έχει διαταχθεί γραφολογική πραγματογνωμοσύνη.
Να σημειωθεί ότι ελεύθεροι αφέθηκαν χθες οι δύο συληφθέντες για την υπόθεση, ο πρόεδρος του σκοπευτικού ομίλου - ο οποίος θεωρείται υπεύθυνος για τη λειτουργία της εγκατάστασης - καθώς και ο βοηθός εκπαιδευτή σκοποβολής.
Το χρονικό της τραγωδίας
Η 43χρονη, η οποία είχε ταξιδέψει στην Κρήτη από τη Θεσσαλονίκη για ολιγοήμερες διακοπές, βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στο σκοπευτήριο Μαλεβιζίου προκειμένου να συμμετάσχει σε προγραμματισμένη προπόνηση.
Όπως υποστήριξε ο εκπαιδευτής σκοποβολής, λίγο πριν από το συμβάν η 43χρονη του ζήτησε να απομακρυνθεί, λέγοντάς του πως η παρουσία του την έκανε να αισθάνεται άβολα και την πίεζε. Μόλις εκείνος έκανε μερικά βήματα πίσω, η γυναίκα φέρεται να έστρεψε το όπλο προς τον εαυτό της και να πυροβόλησε, σύμφωνα με τον ίδιο.
Η 43χρονη από την Θεσσαλονίκη διακομίστηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.
Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τη σώσουν, τα τραύματά της ήταν ιδιαίτερα σοβαρά, με εκτεταμένες εγκεφαλικές κακώσεις, και τελικά υπέκυψε λίγες ώρες αργότερα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ηράκλειο: Τη γνησιότητα της υπογραφής της 43χρονης στο σκοπευτήριο Μαλεβιζίου εξετάζουν οι Αρχές
Δύο συλλήψεις για τον θάνατο 43χρονης σε σκοπευτήριο στην Κρήτη - Τι ερευνούν οι Αρχές
Κατέληξε η 43χρονη που τραυματίστηκε στο σκοπευτήριο Ηρακλείου Κρήτης
Νετανιάχου κατά Ερντογάν: «Κάθε μέρα ζητά την καταστροφή του Ισραήλ - Θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»
21:24
Τραγωδία χωρίς τέλος στη Βενεζουέλα: Στους 1.450 οι νεκροί - Αγωνία για τους εγκλωβισμένους
21:18
Diamond League: Τρίτη θέση για τον Εμμανουήλ Καραλή στα 5,83 μ. στο Παρίσι
21:12
Συνελήφθη 65χρονος για ασελγείς πράξεις σε βάρος 12χρονου παιδιού στη Λαμία
21:00