Ηλικιωμένος έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο του νοσοκομείου Αλεξάνδρα
Ένας ηλικιωμένος άντρας έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο του νοσοκομείου Αλεξάνδρα το πρωί της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αφού μέσα σε λίγα λεπτά, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου –οι οποίοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ- είδαν τον άνθρωπο να κάθεται σε ένα μισάνοιχτο παράθυρο και ξαφνικά να βρίσκεται στο κενό.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στο κενό, ενώ η αστυνομία κάνει έρευνες σχετικά με το αν πρόκειται για αυτοκτονία ή ακούσια πτώση.
Επιπλέον, η ταυτότητα του ηλικιωμένου δεν έχει γίνει γνωστή, ενώ κανείς δεν φαίνεται να τον έχει αναζητήσει.
ΔΙΕΘΝΗ
ΗΠΑ: Στο υψηλότερο επίπεδο από την αρχή του πολέμου οι τιμές των καυσίμων
07:45
ΕΛΛΑΔΑ
Στον εισαγγελέα σήμερα ο 89χρονος που άνοιξε πυρ σε ΕΦΚΑ και Εφετείο: Ποια ήταν τα κίνητρά του (vid)
07:38
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Σφοδρή σύγκρουση IX με φορτηγό - Απεγκλωβίστηκε μία γυναίκα (vid)
07:30
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επίθεση ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση για το κράτος δικαίου με αιχμή του δόρατος τις υποκλοπές
07:23
ΚΟΣΜΟΣ