Πετράλωνα: Προσπάθεια εξασφάλισης 6 διαμερισμάτων για τους ενοίκους - Τι είπε ο αντιδήμαρχος
Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSIΠροσπάθεια να εξασφαλιστούν έξι διαμερίσματα για τους ενοίκους του κτηρίου που κατέρρευσε στα Πετράλωνα καταβάλλει ο Δήμος Αθηναίων, όπως έκανε γνωστό ο αντιδήμαρχος, Πάρης Χαρλαύτης.
«Υπάρχει συζήτηση με έναν φορέα για να εξασφαλιστεί μακροχρόνια στέγη» για τους ενοίκους των διαμερισμάτων, όπως ενημέρωσε ο κ. Χαρλαύτης.
Για τη διαμονή των ενοίκων της πολυκατοικίας άνοιξε η Λέσχη Φιλίας Πετραλώνων το βράδυ, ωστόσο, όπως ανέφερε ο κ. Χαρλαύτης φαίνεται να διανυκτέρευσαν σε οικείους τους και κάποιοι άλλοι έμειναν έξω από το ισοπεδωμένο κτήριο.
Το κτήριο που κατέρρευσε έχει καταστραφεί ολοσχερώς, όπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στην ΕΡΤ.
Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως αναμένεται να υπάρξει αποζημίωση ύψους 3.000 ευρώ για τα πρώτα έξοδα των ενοίκων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πετράλωνα: Εισαγγελική έρευνα για την κατάρρευση της πολυκατοικίας - Ελεύθεροι οι πέντε συλληφθέντες
Πετράλωνα: Πρώτο βοήθημα 3.000 ευρώ ανά νοικοκυριό στους ένοικους- Στον εισαγγελέα οι 5 συλληφθέντες
Προσωπικός Βοηθός: Ψηφιακή αίτηση και εξατομικευμένη αξιολόγηση - Ποια τα ποσά
03:00
Προσλήψεις αναπληρωτών: Έως τις 24/8 η υποβολή δήλωσης προτίμησης περιοχών
02:00
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Σεπτεμβρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής
01:00
«Τέλος» στα μετρητά: Από 1η Οκτωβρίου όλα τα ενοίκια πληρώνονται αποκλειστικά μέσω τράπεζας
00:30