Επείγουσα επιχείρηση του Λιμενικού - Μεταφέρθηκε στα Ιωάννινα 4χρονη από την Κέρκυρα
Δυνάμεις του Λιμενικού σε επιχείρηση διάσωσης (φωτογραφία αρχείου)
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΜια ακόμη γέφυρα σωτηρίας στήθηκε ανάμεσα στην Κέρκυρα και την Ήπειρο, με πρωταγωνιστές τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος και του ΕΚΑΒ, για τη μεταφορά ενός 4χρονου κοριτσιού που είχε άμεση ανάγκη νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σύμφωνα με το epiruspost.gr, η επιχείρηση στήθηκε άμεσα με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Το 4χρονο παιδί διακομίσθηκε από το λιμάνι της Κέρκυρας στην Ηγουμενίτσας με περιπολικό σκάφος του Λιμενικού.
Εκεί βρισκόταν ήδη σε ετοιμότητα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μόλις το σκάφος έδεσε, το παιδί παρελήφθη με ασφάλεια και ξεκίνησε αμέσως η διακομιδή του προς το Νοσοκομείο των Ιωαννίνων, όπου πλέον υποβάλλεται σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των επειγουσών διακομιδών από τα νησιά του Ιονίου προς τα Γιάννενα, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά πως τα νοσηλευτικά ιδρύματα της πρωτεύουσας της Ηπείρου αποτελούν το βασικό «αποκούμπι» για την υγεία ολόκληρης της Βορειοδυτικής Ελλάδας.
Συναγερμός στη Βενεζουέλα: Τρεις νεκροί από χανταϊό - Υπό διερεύνηση άλλοι δύο θάνατοι
23:12
Τουρκία: Ο Οζγκιούρ Οζέλ ανήγγειλε την ίδρυση νέου κόμματος - «Βρισκόμαστε σε ιστορική καμπή»
23:01
Έρχεται κορύφωση του καύσωνα και ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς στη χώρα την Τετάρτη
22:50
Συναγερμός στην Ελβετία: Κατέβασαν μεθυσμένους πιλότους λίγο πριν την πτήση τους
22:39