ΕΛΛΑΔΑ

Στέλιος Αγγελούδης για εμπρηστικές επιθέσεις: «Να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη»

Στέλιος Αγγελούδης για εμπρηστικές επιθέσεις: «Να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη»

Πυρκαγιά μετά απο επίθεση με γκαζάκια σε αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη σε κατοικίες στελεχών της Νέας Δημοκρατίας

ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

«Η μόνη απάντηση ενός ευνομούμενου Κράτους Δικαίου απέναντι σε αυτές τις πράξεις βίας είναι το να βρεθούν το ταχύτερο δυνατό οι ένοχοι και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη» τονίζει μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, σε δήλωσή του για τις εμπρηστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης, σε σπίτια τριών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, στοιχίζοντας τη ζωή στη μητέρα της Αφροδίτης Νέστορα.

«Η Θεσσαλονίκη, πόλη που έχει στιγματιστεί από πολιτικές δολοφονίες και επιθέσεις, καταδικάζει αυτές τις εγκληματικές ενέργειες, χωρίς αστερίσκους», υπογραμμίζει ο κ. Αγγελούδης και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της Βάγιας Νέστορα (μητέρας της πολιτεύτριας της ΝΔ Αφροδίτης Νέστορα), που τραυματίστηκε βαριά και έχασε τη ζωή της σε μία απ' αυτές τις επιθέσεις» επεσήμανε αρχικά ο δήμαρχος.

Στη συνέχεια, ο Στέλιος Αγγελούδης πρόσθεσε πως: «Οι δολοφονικές επιθέσεις σε βάρος τριών συμπολιτών μας για τα πολιτικά τους πιστεύω είχαν σαν τραγικό αποτέλεσμα την απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής.

Η μόνη απάντηση ενός ευνομούμενου Κράτους Δικαίου απέναντι σε αυτές τις πράξεις βίας είναι το να βρεθούν το ταχύτερο δυνατό οι ένοχοι, φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί, και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Η Θεσσαλονίκη, πόλη που έχει στιγματιστεί από πολιτικές δολοφονίες και επιθέσεις, καταδικάζει αυτές τις εγκληματικές ενέργειες, χωρίς αστερίσκους.

Στην Αφροδίτη και στον πατέρα της, τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».