Τραγωδία στη Θάσο: Νεκρός 65χρονος τουρίστας κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας
Τραγωδία σημειώθηκε χθες Τετάρτη (02/07) στο νησί της Θάσου, καθώς ένας 65χρονος τουρίστας έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας.
Ο άτυχος τουρίστας επέβαινε σε σκάφος αναψυχής, όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια περιηγητικού πλου σε θαλάσσια περιοχή.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στην ξηρά και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού.
Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Τμήμα Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
ΕΛΛΑΔΑ
Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε ρυθμούς… διακοπών - Άδειοι δρόμοι ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου
13:54
ΚΟΣΜΟΣ
Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν από ισραηλινό πλήγμα στο νότιο τμήμα του Λιβάνου
13:44
ΕΛΛΑΔΑ
Ταξίδι στα έθιμα του Δεκαπενταύγουστου: Παραδόσεις και τοπικά έθιμα από όλη την Ελλάδα
13:34
ΚΟΣΜΟΣ
Πυρκαγιές: Πάνω από 24.000 στρέμματα έγιναν στάχτη σε Γαλλία και Βέλγιο
13:24
ΕΛΛΑΔΑ