Τραγωδία στη Θάσο: Νεκρός 65χρονος τουρίστας κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας
Τραγωδία σημειώθηκε χθες Τετάρτη (02/07) στο νησί της Θάσου, καθώς ένας 65χρονος τουρίστας έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας.
Ο άτυχος τουρίστας επέβαινε σε σκάφος αναψυχής, όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια περιηγητικού πλου σε θαλάσσια περιοχή.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στην ξηρά και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού.
Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Τμήμα Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Έρευνα ΒΕΑ: Κόστος, γραφειοκρατία, χρηματοδότηση και έλλειψη προσωπικού τα μεγαλύτερα προβλήματα
13:19
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Μεγάλα ματς στο Παγκόσμιο με σούπερ προσφορά* και ενισχυμένες αποδόσεις από το Pamestoixima.gr
13:16
ΚΟΣΜΟΣ
Ιαπωνία: Ψέκασε κατά λάθος με σπρέι για αρκούδες μέσα σε ταχυδρομείο - Πέντε άτομα στο νοσοκομείο
13:12
ΚΟΣΜΟΣ
Εκδίκηση για τον θάνατο του Χαμενεΐ ζητά ο Γκαλιμπάφ - Πυρετώδεις προετοιμασίες για την κηδεία του
13:06
ΕΛΛΑΔΑ