Δίκη Βαλυράκη: «Είναι αναξιόπιστος» - Ένσταση από συνηγόρους της οικογένειας για κατάθεση μάρτυρα
Ο Σήφης Βαλυράκης
INTIMEΣυνέχεια δόθηκε σήμερα Πέμπτη (2/7) στη δίκη Βαλυράκη, όπου στο βήμα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών βρέθηκε ένας διορισμένος πραγματογνώμονας - ειδικός στην ανάλυση ψηφιακών δεδομένων, ως μάρτυρας υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη.
Άμεσα οι συνήγοροι της οικογένειας Βαλυράκη υποστήριξαν ότι ο μάρτυρας είναι αναξιόπιστος και υπέβαλαν αίτημα προς το δικαστήριο να εξεταστεί κατ' αντιπαράσταση με τον πραγματογνώμονα που έχει ορίσει η πλευρά του πρώην υπουργού, ο οποίος, κατά την κατάθεσή του, ανέλυσε και τεκμηρίωσε με στοιχεία ότι στη θάλασσα εκείνη την ημέρα υπήρχαν δύο σκάφη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μάρτυρας από την πλευρά του υποστήριξε ότι, από τις εικόνες που ανέλυσε και αφορούν την επίμαχη ώρα στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας, διακρίνεται ένα σκάφος και όχι δύο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δολοφονία Βαλυράκη: «Το θύμα δεν είχε έχθρα με κανέναν» ανέφερε μάρτυρας στη δίκη
Τραγωδία στη Μεσσηνία: Νεκρό ανασύρθηκε εξάχρονο παιδί από πισίνα
20:13
Γνωστός Τούρκος stand-up κωμικός συνελήφθη στο αεροδρόμιο για προσβολή του Ισλάμ
20:03
ΗΠΑ: Αποπνικτική ζέστη πλήττει το ανατολικό τμήμα της χώρας
19:54
Βάγια Νέστορα: Βρέθηκε μηχανή των δραστών - Εξετάζονται βίντεο από κάμερες ασφαλείας
19:45