Ελεύθερος με όρους ο 50χρονος που καταγγέλθηκε για βιασμό από τουρίστρια στα Μάλια Κρήτης
Θύμα βίας (φωτογραφία αρχείου)
pixabayΕλεύθερος με όρους αφέθηκε ο 50χρονος που είχε συλληφθεί στην Κρήτη, μετά από καταγγελία 18χρονης τουρίστριας για βιασμό στα Μάλια.
Ο άνδρας από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις κατηγορίες. Τους ισχυρισμούς του φέρεται να επιβεβαίωσε το βιντεοληπτικό υλικό που αναλύθηκε από τις Αρχές, το οποίο δεν επιβεβαίωσε όσα κατήγγειλε η νεαρή.
Έτσι, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος, σύμφωνα με το neakriti.gr.
Τι αναφέρει η καταγγελία
Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η γυναίκα, το συμβάν έγινε τη στιγμή που η 18χρονη επέστρεφε στο ξενοδοχείο της, τα ξημερώματα της Τρίτης. Τότε, ο άγνωστος προς αυτή άνδρας φέρεται να την ακινητοποίησε με τη χρήση βίας.
Στη συνέχεια, όπως καταγγέλλει η ίδια στους αστυνομικούς, την οδήγησε σε απομονωμένο σημείο και τη βίασε.
Επίθεση με γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας στην Αμαλιάδα - Τι εξετάζουν οι Αρχές
11:24
Ουκρανία: Το Κίεβο διαψεύδει ότι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν πόλη στην περιοχή του Ντονέτσκ
11:13
Από τους 54 στους 34 βαθμούς: Το πράσινο, η απάντηση στην ακραία ζέστη στα αστικά κέντρα
11:03
Φεύγουν για τα νησιά οι πρώτοι αδειούχοι του Ιουλίου - Με μεγάλες πληρότητες αναχωρούν τα πλοία
10:52