Η τελευταία επικοινωνία της 74χρονης που αγνοείται στην Κρήτη - Την ψάχνουν με drone
Περιπολικό της Αστυνομίας
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΚανένα ίχνος της ηλικιωμένης γυναίκας που αγνοείται από την περιοχή της Σύμης, στη Βιάννο, στα νότια του νομού Ηρακλείου Κρήτης, δεν έχουν ακόμη εντοπίσει οι Αρχές, οι οποίες έχουν επιστρατεύσει μέχρι και drone για τον εντοπισμό της.
Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν την Παρασκευή 3 Ιουλίου, όταν έφτασε από την Αθήνα, όπου διαμένει μόνιμα μαζί με τον γιο της, προκειμένου να παραστεί σε κηδεία συγγενικού της προσώπου και συγκεκριμένα της πεθεράς της.
Η 74χρονη δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής από το βράδυ της Παρασκευής, ενώ όπως έγινε γνωστό αντιμετωπίζει προβλήματα άνοιας. Μάρτυρες ανέφεραν στο neakriti.gr ότι η ηλικιωμένη είχε επικοινωνήσει με άτομα την ίδια ημέρα, λέγοντας πως βρίσκεται στην Αθήνα και είναι αποπροσανατολισμένη.
Στην επιχείρηση εντοπισμού συμμετέχουν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ενώ έχουν επιστρατευθεί ομάδα drone και εκπαιδευμένος σκύλος έρευνας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.
Η τελευταία επικοινωνία
Η ηλικιωμένη, όπως μεταδίδει το Cretalive.gr, είχε φτάσει μόλις χθες από την Αθήνα μαζί με τους οικείους στην Κρήτη και το μεσημέρι της Παρασκευής, έφυγε από το σπίτι που διατηρούν στο χωριό, προκειμένου να πάει για ψώνια και έκτοτε αγνοείται.
Στην τελευταία επικοινωνία που είχε η 74χρονη με τους οικείους, φέρεται να απάντησε στο κινητό της και όταν την ρώτησαν «που είσαι;» εκείνη αποκρίθηκε «στη Λένορμαν».
Πιθανότατα η ηλικιωμένη, που όπως έχουμε ήδη αναφέρει πάσχει από άνοια, πίστευε ότι βρίσκεται ακόμη στην Αθήνα.
Οι έρευνες επικεντρώνονται κυρίως στις περιοχές Πεύκο και Σύμη, ενώ η ανησυχία είναι έντονη λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν και σήμερα στην περιοχή
Παράλληλα, στην επιχείρηση συμμετέχουν και κάτοικοι του χωριού.
Hellenic Train: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση και η κυκλοφορία στο τμήμα Άνω Λιόσια - Ασπρόπυργος
16:53
Διασώστης και ναυαγοσώστης γλίτωσαν από πνιγμό δύο ανήλικα αδέλφια στον Πύργο
16:42
Μήνυμα του 112 για φωτιά στο Λειψύδριο Κιλκίς - «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
16:30
Συνελήφθη αγροτικός γιατρός στο Καστελόριζο - «Δεν έχει καμία σχέση με το ΕΣΥ», λέει ο Α. Γεωργιάδης
16:18