Τραυματισμός 13χρονου σε θαλάσσιο πάρκο στη Χαλκιδική - Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
INTIME (Φωτογραφία αρχείου)Τραυματισμός ενός 13χρονου παιδιού σημειώθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή του Νέου Μαρμαρά στη Χαλκιδική, κατά τη διάρκεια που ο ανήλικος βρισκόταν σε θαλάσσιο πάρκο.
Ο ανήλικος που είναι υπήκοος Ρουμανίας φαίνεται πως χτύπησε όσο έπαιζε στο θαλάσσιο πάρκο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο δεξί του πόδι.
Στον 13χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, ο 13χρονος διακομίσθηκε στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου» για περαιτέρω ιατρική φροντίδα.
Προανάκριση διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Νέου Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού.
Σουδάν: Τουλάχιστον 13 νεκροί από επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος
21:29
Ιράν: Πώς αλλάζει τακτική απέναντι στις πιέσεις των ΗΠΑ - Νέα ζώνη αποκλεισμού για έλεγχο του Ορμούζ
21:20
Οικονομίδης για «Σπασμένη Φλέβα»: «Μεγάλη τιμή - Δεν ξέρω αν η ταινία μου είναι για οσκαρικά γούστα»
21:10
Έντονες αντιδράσεις κατά Νετανιάχου μετά τις πληροφορίες ότι γνώριζε για επίθεση της Χαμάς
21:01