ΕΛΛΑΔΑ

«Παρκαρισμένο» το μέλλον των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ

«Παρκαρισμένο» το μέλλον των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Σωτήρης Μπαρμπαρούσης

«Άκαρπες» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης, τις επαφές που είχε την Πέμπτη και την Παρασκευή με στελέχη των υπουργείων Μεταφορών και Οικονομικών, μαζί με εκπροσώπους του Οργανισμού.

«Ο υπουργός, Χρήστος Σπίρτζης, είναι αυτός που παίρνει τις τελικές αποφάσεις και αφού δεν μας δέχτηκε να μιλήσουμε, δεν υπάρχει και κανένα νεότερο σχετικά με το μέλλον του οργανισμού και την τύχη τη δική μας» ανέφερε ο κ. Τσερμενίδης.

Εκφράζοντας τον προβληματισμό και την ανησυχία του για το τι μέλλει γενέσθαι, ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ εξέφρασε την ελπίδα να υπάρξει κάποια εξέλιξη έστω και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Πάντως, διαβεβαίωσε ότι την προσεχή Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση των εργαζομένων στον οργανισμό, προκειμένου όπως είπε, να αποφασίσουν το πώς θα κινηθούν και αν θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις.

Επαναλαμβάνοντας ότι οι κινητοποιήσεις είναι η έσχατη λύση για τους εργαζομένους, ο κ. Τσερμενίδης υπενθύμισε ότι στις 12/11 οι 2.300, εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα είναι απλήρωτοι για δύο μήνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ