Επίσκεψη Ομπάμα: Κλειστό για το κοινό το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»
Κλειστός για το κοινό από τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, θα παραμείνει ο χώρος του Φάρου, στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», εξαιτίας της ομιλίας του Μπαράκ Ομπάμα, που αρχικά επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην Πνύκα, αλλά όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα στο Κέντρο Πολιτισμού που βρίσκεται στο Φάληρο.
Η αλλαγή σχεδίων και η απόφαση των αμερικανών πρακτόρων να αναζητήσουν ένα πιο ασφαλές μέρος για την ομιλία του απερχόμενου προέδρου φαίνεται πως οδηγούν στην επιλογή του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, όπου αυτές τις ημέρες πραγματοποιείται η έκθεση «Γιάννης Μόραλης-Χρήστος Καπράλος: Μια φιλία ζωής και τέχνης».
Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση του Ιδρύματος τόσο στο Facebook, όσο και στην ιστοσελίδα του, ο χώρος θα παραμείνει κλειστός για το κοινό από τις 14 έως και τις 17/11.
SPONSORED
Νέα ανταλλαγή αιχμαλώτων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας - Ελεύθεροι 185 στρατιωτικοί από κάθε πλευρά
15:50
Ιράν: Εκτοξεύσαμε προειδοποιητικούς πυραύλους και drone κατά πολεμικών πλοίων των ΗΠΑ
15:45
Ρωσικές παρεμβολές οδήγησαν τα ουκρανικά drone στην Ρουμανία λέει το Κίεβο
15:30
Το βίντεο - αφιέρωμα της Finos Film για τα 25 χρόνια από τον θάνατό του Ντίνου Ηλιόπουλου
15:24