Σε ύφεση η φωτιά στο Περιβολάκι Θεσσαλονίκης
Πυροσβέστες σε κατάσβεση πυρκαγιάς
INTIME NEWSΣε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά ου εκδηλώθηκε νωρίτερα στο Περιβολάκι Λαγκαδά.
Για το περιστατικό εστάλησαν δύο μηνύματα από το 112, το πρώτο για την ενημέρωση των κατοίκων και το δεύτερο για την απομάκρυνσή τους προς τον Λαγκαδά.
«Ενεργοποίηση πυρκαγιάς στο Περιβολάκι της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης Εάν βρίσκεστε στην περιοχή, απομακρυνθείτε προς Λαγκάδα.
Ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών» έγραφε το μήνυμα για την εκκένωση του οικισμού.
Είχε προηγηθεί το πρώτο 112 στις 15.30, που συνιστούσε αρχικά στους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν σε ετοιμότητα.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν συνολικά 65 πυροσβέστες, με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 2ης ΕΜΟΔΕ και 20 πυροσβεστικά οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού δύο ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συνδράμουν επίσης υδροφόρες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενισχύοντας την προσπάθεια περιορισμού της πυρκαγιάς.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέο 112 για τη φωτιά στο Περιβολάκι Θεσσαλονίκης: «Απομακρυνθείτε προς Λαγκαδά»
Συγκλονιστικά πλάνα drone από το θανατηφόρο τροχαίο με τη σύγκρουση φορτηγών στο Μαρτίνο
19:46
Φωτιά στην Βοιωτία: Στο νοσοκομείο δύο πυροσβέστες που επιχειρούσαν στα πύρινα μέτωπα
19:34
Γιγαντιαία επιχείρηση με 500 πυροσβέστες και 30 εναέρια στη Πόρτο Γερμενό - Κάηκαν σπίτια στη Φωκίδα
19:20
Νομοσχέδιο στο Κογκρέσο συνδέει πωλήσεις στρατιωτικού υλικού στην Άγκυρα με τα ανθρώπινα δικαιώματα
19:11