Στο νοσοκομείο με εγκαύματα 70χρονη μετά από φωτιά στο σπίτι της στα Ιωάννινα
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μία γυναίκα 70 ετών μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της στα Ιωάννινα.
Η πυρκαγιά ξέσπασε σε σπίτι που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Κρανούλας, σημάνοντας συναγερμό στις πυροσβεστικές δυνάμεις της περιοχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το epirusgate.gr, η γυναίκα απομακρύνθηκε από το σπίτι της με τη συνδρομή κατοίκων της περιοχής και στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε στο νοσοκομείο.
Όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο ενημέρωσης, η γυναίκα υπέστη ελαφρά εγκαύματα ενώ αντιμετωπίζει και αναπνευστικά προβλήματα.
ΧΡΗΜΑ
myDiesel: Πώς θα απαλλάσσονται από τον ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο οι παραγωγοί - Τα πέντε βήματα
02:00
ΧΡΗΜΑ
Ο «χάρτης» πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ μέχρι αύριο Παρασκευή 30 Οκτωβρίου
01:00
ΧΡΗΜΑ
Οδηγός για το επίδομα θέρμανσης: Έως 1.560 ευρώ το μέγιστο ποσό - Πώς θα εφαρμοστεί η αύξηση του 30%
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Τραγωδία στην Ισπανία: Αγωνία για επιζώντες, 3ήμερο πένθος, αναπάντητα ερωτήματα και πολιτική θύελλα
23:55
ΚΟΣΜΟΣ